2156
post-template-default,single,single-post,postid-2156,single-format-standard,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.6.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_grid_1200,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Communiceren: Vechtplassencommissie nu ook op Facebook en Twitter

Als organisatie zijn er steeds meer manieren waarop je kunt communiceren met je omgeving en achterban. Waar dat aanvankelijk ging via een papieren nieuwsbrief, is deze tegenwoordig vervangen door een elektronische en zijn daar nog veel meer online mogelijkheden bijgekomen. En dan gaat het niet alleen om het hebben van een website, maar ook om online communicatie via bijvoorbeeld sociale media.
Sinds kort is de Vechtplassencommissie aan het experimenteren met deze laatste mogelijkheid en zijn we te vinden op zowel Facebook als Twitter. Het doel is om met behulp van Facebook en Twitter de Vechtplassencommissie en haar werk meer bekendheid te geven, geïnteresseerden op de hoogte te houden en ook nieuwe doelgroepen aan te spreken. Daarnaast bieden sociale media nieuwe mogelijkheden tot interactie. Zo kan sneller ingehaakt worden op de actualiteit, kunnen standpunten snel gedeeld worden en kan er online interactie ontstaan met zowel personen als organisaties. Met deze interactie hopen we de zichtbaarheid en herkenbaarheid van de Vechtplassencommissie te kunnen vergroten.
De komende tijd zullen we vooral experimenteren met de manier waarop we de sociale media het beste in kunnen zetten. Maar voor nu kunt u alvast helpen door ons te volgen op Twitter en te liken op Facebook!
Facebook: www.facebook.com/pages/Vechtplassencommissie/1574297732856445
Twitter:https://twitter.com/Vechtplassen Voor vragen en opmerkingen is onze Facebook-redacteur Pieter Kroon beschikbaar: pieterkroon14@hotmail.com