1769
page-template-default,page,page-id-1769,page-parent,page-child,parent-pageid-76,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.6.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_grid_1200,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Actuele gegevens Stichting Vecht-Publicaties

Opgericht januari 1999 te Weesp

anbi_logo_gif

ANBI: dd 1-1-2008 – http://213.197.219.132/anbi_zoeken_lwcm/search.php?q=vecht&p=weesp&Submit=Zoek

RSIN: 807632533 – IBAN NL67ABNA0404075843

Webadres: www.vecht.nl/stichtingvechtpublicaties

Over de stichting

De Stichting Vecht-Publicaties, opgericht in 1999, heeft ten doel het inventariseren van publicaties over de Vecht en de Vechtstreek en het bevorderen van de totstandkoming van zulke publicaties, met name die welke kunnen bijdragen aan de instandhouding en bevordering van het landelijk en stedelijk schoon in deze streek.

Uittreksel Kamer van Koophandel Stichting Vecht-Publicaties

Bestuur

Vanaf de oprichting bestond het bestuur uit: Frans Cladder (voorzitter), Henk Over de Linden (secretaris) en Jaap Rehbock (penningmeester). In 2022 werden de laatste twee bestuursleden bedankt voor hun jarenlange inzet en werden als vervanger aangezocht Roelant Ossewaarde (secretaris) en Thys VerLoren van Themaat (penningmeester)..

De bestuursleden ontvangen geen honorarium of onkostenvergoeding.

Jaarverslag en beleidsplan

Statuten

Contact

Het secretariaat van de stichting wordt gevoerd door Herman Veelenturf, Hoogstraat 20 1381 VS Weesp. E-mail: stichting@vecht.nl

Aanvragen

Aanvragen voor ondersteuning kunnen worden ingediend via de e-mail stichting@vecht.nl.

Doelstelling

De doelstelling wordt ondermeer gediend door het onderhouden van de site Vecht.NL op internet. Gestreefd wordt maar een zo compleet mogelijk en doorzoekbaar bestand van Vecht-boektitels. Tevens wordt online verslag gedaan van onderwerpen van belang voor het landelijk en stedelijk schoon in de Vechtstreek, in samenwerking met regionale organisaties als de Vechtplassencommissie, Niftarlake, historische kringen.

Actuele projecten