Lijst van Vrienden

Uit Vecht.nl
Versie door Herman (Overleg | bijdragen) op 13 jun 2012 om 13:18

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

Terug naar Vrienden van de Vecht


Bijzondere Vrienden Vrienden voor het Leven - Institutionele Vrienden - Vrienden met machtiging - Vrienden met overboeking


Comité van Aanbeveling - Toevoegingen aan de lijst via een email naar vriend@vecht.nl


Het landschap in de Vechtstreek is gebaat bij een zo groot mogelijke schare van Vrienden die zich met dit landschap verbonden voelen en het daarom willen behoeden.

Wij denken dat ook Uw naam op deze lijst anderen ertoe kan aanzetten zich als Vriend van de Vecht aan te melden. Daarom volgt hieronder een naar wij hopen groeiende lijst van Vrienden van de Vecht per gemeente die wij allen beschouwen als Comité van Aanbeveling voor nieuwe Vrienden.

Wij publiceren alleen die namen van Vrienden die ons daartoe uitdrukkelijk hebben gemachtigd - via een email naar vriend@vecht.nl - en respecteren vanzelfsprekend niet minder alle stille Vrienden. De stand van de Vrienden van de Vecht is op dit moment: ca 400 - De Lijst van Vrienden in het Comité van Aanbeveling is gelukkig groeiende.

Mist u iemand op deze lijst waarvan u verwacht dat die Vriend zou willen worden, laat ons dat weten via vriend@vecht.nl opdat wij informatie kunnen toezenden.


Per regio:


Buiten Gooi & Vechtstreek


Abcoude

Amsterdam

Baambrugge

Breukelen

't Gooi

's Graveland

Groenekan

Kockengen

Kortenhoef

Loenen

Loenersloot

Loosdrecht

Maarssen

Mijdrecht

Nederhorst den Berg

Nieuwer ter Aa

Nieuwersluis

Nigtevecht

Oud Zuilen

Ouderkerk

Tienhoven

Utrecht

Vinkeveen

Vreeland

Weesp

Westbroek

Wilnis