Bestuursbesluit-2013-06-27

Uit Vecht.nl
Versie door Herman (Overleg | bijdragen) op 28 jun 2013 om 08:37

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken


Nr. Bestuurs-besluit: 2013-06-27

1 De stuurgroep neemt met waardering kennis van het werk van de werkgroep van bewoners en andere belanghebbenden in de vorm van de rapportage ‘Locatiekeuze fietsbrug Nigtevecht’, waarin locatie 6 en 3 met voorkeur worden genoemd en locatie 2 met minder voorkeur. De stuurgroep neemt tevens kennis van de ingediende pleitnota’s.

2 De Stuurgroep besluit van de in totaal negen potentiële locaties welke door de werkgroep zijn besproken, twee locaties nader te onderzoeken.

3 De stuurgroep geeft de voorkeur aan een brug op locatie 6 tussen de betonfabriek en de sportvelden van DOB en laat de mogelijkheden hiervan nader onderzoeken.

De Stuurgroep laat een onderzoek uitvoeren naar de consequenties van het realiseren van een oeververbinding op de Punt, die anders is dan een traditionele brug. Hierbij zijn onder andere de aspecten veiligheid, beheer en onderhoud en kosten van belang.

4 De stuurgroep besluit om tijdens een volgende bestuurlijk overleg op basis van ambtelijk uitgevoerd onderzoek, te bepalen op welke locatie de fietsverbinding wordt gerealiseerd.

5 De stuurgroep stelt de openbare besluitenlijst van dit 9e bestuurlijk overleg vast en laat deze per direct samen met een Persbericht publiceren.